nieuws

Anva en Faster Forward gaan samen

Branche

Softwareaanbieders Anva en Faster Forward gaan hun krachten bundelen met als doel één gezamenlijke onderneming met één applicatie.

Anva en Faster Forward gaan samen

De afgelopen maanden zijn de systemen van de twee ondernemingen geïntegreerd waardoor volgens de fusiepartners een product is ontstaan dat ‘volledig is afgestemd op de sterk veranderde marktomstandigheden in de verzekeringsbranche’. Anva (Amersfoort) en Faster Forward (Bergen op Zoom) demonstreren eind juni de nieuwe propositie aan klanten en partners. De partijen verklappen wel alvast dat het product dé oplossing biedt voor de uitdagingen waar financiële dienstverleners voor staan: namelijk de wens om kosten te reduceren en de behoefte om financiële producten en diensten via diverse kanalen te kunnen aanbieden.

Reageer op dit artikel