nieuws

AFM stelt lancering DVD-generator uit

Branche

Door technische complicaties is de AFM er dit weekend niet in geslaagd om de DVD-generator op tijd beschikbaar te stellen via haar website. Met deze softwareapplicatie kan een dienstverleningsdocument (DVD) gemaakt worden dat voldoet aan de wettelijke vereisten.

AFM stelt lancering DVD-generator uit

De AFM zou de DVD-generator in het weekend van 1 juni 2013 implementeren, een maand voordat het DVD een vaste indeling krijgt en dus niet langer vormvrij is. De generator bevat een vragenmodule. De antwoorden die de gebruiker hierop geeft worden vertaald naar het nieuwe DVD. Op dit moment kan de AFM geen indicatie geven van hoe lang het nog duurt voordat de DVD-generator beschikbaar is. “Er wordt op dit moment gewerkt aan een spoedige oplossing om eventuele overlast voor financiële dienstverleners zo veel mogelijk te beperken”, aldus de toezichthouder in een toelichting. Ter voorbereiding op het beschikbaar stellen van de DVD-generator was het Digitaal loket van de AFM de afgelopen dagen korte periodes niet beschikbaar.

Reageer op dit artikel