nieuws

Adfiz zoekt nog een kleine 2.500 handtekeningen

Branche

Adfiz zoekt nog een kleine 2.500 handtekeningen

Om optimaal impact te hebben bij de politiek wil Adfiz minstens 10.000 handtekeningen onder de petitie tegen het verplichte PE- en inhaalexamen. Vanmorgen hadden al bijna 7.626 adviseurs de petitie ondertekend.

Dat zijn er circa 1.000 meer dan een week eerder, toen de lopende marktbrede petitie tegen het verplichte PE- en inhaalexamen door Adfiz onder de aandacht van de Vaste Kamercommissie voor Financiën werd gebracht. “Voor iedere medewerker met één of meer Wft-diploma’s is de petitie van belang. Dat gaat om zeer veel diplomahouders. Om optimaal impact te hebben bij de politiek willen we minstens 10.000 ondertekeningen. Geen woorden maar daden”, aldus Adfiz op haar website.”
Teken hier de marktbrede petitie tegen het verplichte PE- en inhaalexamen

Reageer op dit artikel