nieuws

Website vergelijkt adviestarieven, werkt dit?

Branche

Consumenten en bedrijven kunnen terecht op de nieuwe onafhankelijke website http://www.adviestariefvergelijker.nl/ om de diensten van financieel adviseurs met elkaar te kunnen vergelijken.

 

De vergelijkingssite vergelijkt géén verzekeringsproducten maar geeft inzicht in onder meer de tarieven en de kenmerken van diensten. Consumenten en bedrijven kunnen er eveneens reviews over hun financieel adviseur plaatsen.

Onafhankelijkheid gegarandeerd
Initiatiefneemster Sandy Buurman-Drenth stelt op VVP dat de site geen overbodige luxe is, omdat verschillen van meer dan duizend euro voor een vergelijkbaar advies geen uitzondering zijn. “De website helpt particulieren en bedrijven om de juiste keus te maken. Onafhankelijkheid is gegarandeerd, omdat het platform zonder betrokkenheid van verzekeraars, banken of adviseurs tot stand is gekomen. Bovendien maakt de site de beloning vindbaar én transparant.”

Meer lezen over de adviestariefvergelijker? Klik hier.

Wat vindt u? Is het mogelijk om online de verschillende adviestarieven goed te kunnen vergelijken?

Reageer op dit artikel