nieuws

Tussenpersonen richten coöperatie op

Branche

Tussenpersonen richten coöperatie op

Zeven verzekeringsadviseurs uit heel Nederland hebben samen onder de naam HECHT een coöperatie opgericht. De samenwerking moet leiden tot meer inzicht in en betere prestaties van de eigen onderneming.

Het initiatief voor HECHT is genomen door Nico Hemelraad van Hemelraad & Keijzer uit de Lier en uitgewerkt met De Vogel Adviesgroep uit Middelharnis en Herenvest uit Haarlem. Daarnaaast zijn Ten Hag Verzekeringsadviseurs (Enschede), Heeres Assurantiën (Purmerend), GHW (Nijmegen) en Kuiper Verzekeringen (Heerenveen) lid van de coöperatie. Het doel is maximaal 15 professionele advies-, bemiddeling- en volmachtkantoren verspreid over heel Nederland. Er is volgens HECHT een logische behoefte aan samenwerking “gegeven de ontwikkelingen waar alle afzonderlijke ondernemingen mee geconfronteerd worden. Ontwikkelingen die leiden tot vraagstukken over de strategie, de organisatie, de dienstverlening, de inkoop van het bedrijf en de relatie met verzekeraars.”
 

Reageer op dit artikel