nieuws

Leidsche op schap Nedasco

Branche

Serviceprovider Nedasco heeft een aanstelling gekregen bij Leidsche Verzekeringen. De Aegon-dochter wil dit jaar vooral het aantal provinciale aanstellingen gaan uitbreiden.

Leidsche op schap Nedasco

De Leidsche-producten kunnen via het extranet van Nedasco worden geoffreerd en aangevraagd. Op levengebied heeft de serviceprovider al aanstellingen van onder meer NN, Delta Lloyd en Aegon. Recentelijk verkreeg Nedasco nog een volmacht van rechtsbijstandverzekeraar Roland en een aanstelling bij TAF. Met een vergroting van het aantal samenwerkingspartners wil de serviceprovider het accent meer leggen op een totaalrelatie met adviseurs. “Voorheen lag de nadruk op het volmachtbedrijf”, licht senior marketeer Jerfaas van de Water toe. “Bij het niet-volmachtmodel werkten we met provisiedeling. Dat hebben we nu aangepast naar een model zoals je ook bij DAK en VKG ziet. We rekenen nu beheerkosten per polis.”
Volgens Van de Water hebben de aangesloten adviseurs vooral behoefte aan het uitbreiden van het aantal aanbieders met nichepartijen. De serviceprovider heeft nu 30 volmachten en 67 provinciale aanstellingen; met diverse aanbieders wordt over een aanstelling gesproken.
De 1.200 aangesloten kantoren kunnen bij Nedasco ook een serviceabonnement op maat afnemen. Daarvan hebben inmiddels een kleine 100 adviseurs gebruik gemaakt; dat abonnement is tot nu toe door zo’n 10.000 klanten gesloten.

Reageer op dit artikel