nieuws

Koster heeft weer hoop voor de toekomst

Branche

De mineurstemming waarmee Koster Verzekeringen in Alphen aan den Rijn het boekjaar 2011 afsloot, is in het afgelopen boekjaar omgeslagen naar een meer positieve toonzetting. Het resultaat is met zwarte inkt geschreven en het bedrijf heeft weer vertrouwen in de toekomst.

Koster heeft weer hoop voor de toekomst

Het boekjaar 2012 is afgesloten met een winst van € 19.539. Een jaar eerder moest nog verlies van € 306.899 opgenomen worden. De omzet is met 1,56% (2011: -17%) gedaald naar € 2,21 (2,25) mln. Directeur Wim Koster: “Ons succes in 2012 is vooral te danken aan de consequente naleving van onze waarden  integriteit en een-op-een communicatie met onze stakeholders, onze klanten, leveranciers en onze mensen. Daarin hebben wij de afgelopen jaren royaal geïnvesteerd en we hebben er geen moment de hand mee gelicht.”
Automatisering
Koster heeft ook in 2012 weer extra geïnvesteerd in automatisering. “Een investering in snelheid, capaciteit en gebruiksgemak van ons virtuele netwerk, onze virtuele database. Bijna alle vormen van communicatie en dienstverlening zijn nu geconcentreerd in een supercomputer. Dat vreet winst maar het is het waard, zoals de resultaten over 2012 aantonen. We gaan de toekomst gestaald en geharnast tegemoet.”

Reageer op dit artikel