nieuws

IAK viert verjaardag met leeftijdsgenoten

Branche

IAK Verzekeringen viert haar 85-jarige verjaardag de komende maand met een groot gezelschap. Het intermediairbedrijf uit Eindhoven heeft al haar klanten die dit jaar ook 85 worden uitgenodigd voor een high tea. Van deze uitnodiging maken 540 klanten gebruik.

IAK viert verjaardag met leeftijdsgenoten

Vanwege de grote belangstelling vindt de high tea op 6 middagen plaats in de periode eind mei tot medio juni. De klanten-op-leeftijd reageerden over het algemeen erg enthousiast op de uitnodiging voor het verjaardagsfeestje. “Wij zijn erbij en we mogen alles hebben van de dokter”, aldus een van de genodigden.
IAK-verzekeringen werd in 1928 opgericht door Anton Philips. “Hij vond het belangrijk dat de verzekeringen van zijn werknemers goed geregeld waren en besloot dat zelf te regelen”, aldus directeur Frank Kraakman. “85 jaar later zijn we een zelfstandige en stabiele organisatie en dat hebben we helemaal aan onze vele trouwe klanten te danken. Daarom wilden we iets bijzonders voor hen doen.”

Reageer op dit artikel