nieuws

‘Groter intermediair kiest steeds vaker voor serviceprovider’

Branche

Serviceprovider en volmachtbedrijf VCN meldt trots dat Den Hartog Verzekeringen uit Ameide zich bij haar heeft aangesloten. Volgens VCN past de stap van Den Hartog in de trend dat ook steeds meer omvangrijke, onafhankelijke intermediairs afscheid nemen van (aanstellingen bij) de maatschappijen en kiezen voor serviceproviders.

‘Groter intermediair kiest steeds vaker voor serviceprovider’

Den Hartog Verzekeringen is met zijn 5.000 klanten en € 7,5 mln premie een van de grotere intermediairs in de Alblasserwaard. De tussenpersoon koos voor serviceprovider VCN om ontlast te worden van administratieve werkzaamheden en voor de ondersteuning van het
ondernemerschap op een zo breed mogelijk terrein. “Door de samenwerking kunnen we een behoorlijke besparing op onze kosten realiseren en met onze huidige capaciteit aanzienlijk meer klant- en servicegericht denken en werken”, aldus directeur Martin Willemse. “Voor een traditioneel intermediairbedrijf is dit een welkome en voor de toekomst noodzakelijke stap.”
 

Reageer op dit artikel