nieuws

Erica Verdegaal tipt het Radar-publiek

Branche

Erica Verdegaal is als columniste aangetreden bij TROS Radar. In haar eerste column zegt de econoom dat de moppersfeer rond het Koningslied ‘doet denken aan de onophoudelijke stroom commentaren over banken, verzekeraars, financiële adviseurs en andere verkopers’.

Erica Verdegaal tipt het Radar-publiek

Een moppersfeer die volgens Verdegaal ook geheel terecht is omdat ‘vrijwel alle Nederlanders de afgelopen twee decennia ten minste één keer door een aanbieder bedonderd of geplukt zijn’. Onder het mom van praatjes vullen geen gaatjes schrijft ze vervolgens: ‘Zo’n zeurklant blaast stoom af, maar laat zijn woekerproduct meer dan eens hondstrouw doorlopen’. Daarom de tip van Erica Verdegaal van deze week: ‘word een overspelige klant’.
Lees hier de column van Erica Verdegaal

Reageer op dit artikel