nieuws

Dukers & Baelemans introduceert Leerplatform

Branche

Om te kunnen voldoen aan de AFM- eis van permanente vakbekwaamheid heeft Dukers & Baelemans het online kennisplatform ‘Permanent Vakbekwaam’ ontwikkeld. Onlangs hebben ruim 1.500 financieel adviseurs een inlogcode voor het leerplatform ontvangen.

Dukers & Baelemans introduceert Leerplatform

Het leerplatform biedt een diversiteit aan leeractiviteiten. Van korte nieuwsflitsen en quizzen tot e-learningmodules en online seminars. Bij de ontwikkeling van de inhoud is gekozen voor een hybride opzet, waarbij volgens Dukers & Baelemans enerzijds de wettelijk verplichte permanente vakbekwaamheid wordt geborgd en anderzijds instrumenten worden aangeboden gericht op het uitoefenen van het beroep in de praktijk. “Door het volgen van de leeractiviteiten die in het online platform worden aangeboden voldoen de adviseurs volledig aan de nieuwe eisen voor permanente vakbekwaamheid. Het kennisplatform registreert welke onderdelen zijn afgerond en legt dit vast in een persoonlijk portfolio. Zo kan de deelnemer op ieder gewenst moment de permanente vakbekwaamheid aan zijn werkgever of de AFM aantonen.”
Het leerplatform wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld en aangeboden in het Learning Management System van Cross Knowledge.

Reageer op dit artikel