nieuws

Dela adverteerder van het jaar

Branche

Dela is door de Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN) uitgeroepen tot adverteerder van het jaar. Bij de 33 SAN Accenten die gisteravond werden uitgereikt in Hilversum waren er ook prijzen voor De Nederlandsche Bank, Obvion, Triodios Bank, Klaverblad Verzekeringen en ING.

Dela adverteerder van het jaar

Dela werd gekroond tot beste adverteerder voor haar ‘Voor elkaar’-campagne. De Nederlandche Bank kreeg een Accent voor de campagne waarbij het overstappen op IBAN centraal staat. Obvion en Klaverblad kregen de prijs voor ‘Hypotheken met een geweten’ respectievelijk ‘Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder’. ‘Klein. Het nieuwe groot’ van Triodos Bank en de campagne van ING over mobiel bankieren vielen ook in de smaak.

Reageer op dit artikel