nieuws

De website waardevanadvies.nl is vernieuwd!

Branche

Na ruim 5 maanden wordt ons platform over ‘de waarde van advies’ steeds vaker gevonden. We hebben gemiddeld 1.500 bezoekers per maand en een terugkerend bezoekerspercentage van 33%.

De website waardevanadvies.nl is vernieuwd!

Wij ondersteunen adviseurs met kennis, expertise, middelen en innovatie. Dat doen we ook met deze website. Hier delen we nieuws en visies van adviseurs, klanten en belangenbehartigers. Vaak voegen we daar onze eigen opinie aan toe en zetten we aan tot dialoog.

 

Naar aanleiding van de feedback van bezoekers hebben we meer ruimte gemaakt voor interactie en dialoog. Met het onderdeel ‘Vergroot uw waarde’ willen we u inspireren meer uit uw onderneming en uw adviesrol te halen. Berichten zijn nu handig terug te vinden op thema onder de tab ‘Vergroot uw waarde’. Deze thema’s sluiten aan op de adviesrol van adviseurs. Bijvoorbeeld adviesvaardigheden, beloningsstructuur of markt initiatieven.

Het onderzoek naar de Waarde van advies kunt u gratis aanvragen. Hierin vindt u inzichten van klanten en adviseurs over wat de waarde van advies voor hen betekent. Hiermee hopen we u te inspireren om uw dienstverlening verder te optimaliseren.

 

U kunt artikelen waarderen en delen via uw sociale media

Dat is fijn als u collega’s of zakenrelaties wilt wijzen op een interessant artikel. Met één druk op de knop deelt u een artikel. U kunt het artikel ook waarderen met 1 of meerdere sterren. Dat geeft voor andere bezoekers snel weer wat men van het artikel vindt. En het helpt ons om te zien waar uw interesses liggen en hier ons aanbod op aan te passen.

 

De marktmeter

Een nieuw onderdeel is de marktmeter. Hiermee kunt u uw mening geven op spraakmakende stellingen. Wij koppelen de uitkomsten terug in een nieuwsbericht op de website.

 

Reageren

We zijn benieuwd naar uw mening over de vernieuwde website!

Reageer op dit artikel