nieuws

ASR steunt adviseurs met campagne

Branche

Vijftig financieel adviseurs voeren tussen 23 april en 22 juli om de beurt een week lang campagne in hun regio. De campagne wordt verzorgd door ASR, die verantwoordelijk is voor ontwikkeling, productie en media-inkoop. “Dit doen wij omdat wij geloven dat onafhankelijk advies een nuttige functie heeft in de Nederlandse samenleving.”

ASR steunt adviseurs met campagne

De campagne bestaat uit gepersonaliseerde radiocommercials en abri-posters die in de regio van de adviseurs te beluisteren en te zien zijn. “ASR wil de verzekeringsbranche veranderen, met als doel het herwinnen van consumentenvertrouwen. Dat doen we door terug te gaan naar de roots van verzekeren: mensen helpen door te doen. Aan deze gedachte geeft ASR ook vorm in zijn marketingcampagnes. De ASR-campagnes zijn bedoeld om een partij, een persoon, een groepering of een instantie die een steuntje in de rug te kunnen gebruiken een podium te bieden.”
 

Reageer op dit artikel