nieuws

AFM ontwikkelt DVD-generator

Branche

Vanaf 1 juli 2013 is het Dienstverleningsdocument (DVD) niet langer vormvrij, maar heeft een vaste indeling. Daarom stelt de AFM vanaf 1 juni een software applicatie (DVD-generator) beschikbaar via de website waarmee een DVD gemaakt kan worden dat voldoet aan de wettelijke vereisten.

AFM ontwikkelt DVD-generator

De generator bevat een vragenmodule. De antwoorden die de gebruiker hierop geeft worden vervolgens vertaald naar het nieuwe DVD. De generator is vanaf 1 juni 2013 beschikbaar. Vanaf eind mei ontvangen alle financiële ondernemingen van de AFM een uitnodiging om een DVD aan te maken via de DVD-generator.
DVD-consultatie
De toezichthouder heeft ter voorbereiding alvast vier voorbeeld DVD’s (één per dienstverleningsvraag) op haar website geplaatst. Hier worden ook de nieuwe regels over de standaardisering van het DVD, sinds 10 mei 2013 geconsulteerd. De consultatie sluit op 7 juni 2013, tot die tijd kunnen reacties per mail worden doorgegeven via dienstverleningsdocument@afm.nl
 

Reageer op dit artikel