nieuws

Volmachtbedrijf Provide naar Heinenoord

Branche

Provide Verzekeringen is met terugwerkende kracht tot 1 januari onderdeel geworden van Heinenoord Assuradeuren, die volledig eigenaar is geworden van het volmachtbedrijf uit Alphen aan den Rijn. De oude eigenaar Kettlitz Wulfse Groep heeft, zoals dinsdag al werd gemeld, tevens Provide Advies verkocht: VMDeerenberg is daar de nieuwe aandeelhouder.

Volmachtbedrijf Provide naar Heinenoord

Het volmachtbedrijf telde negen medewerkers. Daarvan gaan er drie over naar Heinenoord; twee gaan aan de slag bij VMDeerenberg. De overige vier werknemers zullen niet mee overgaan naar de nieuwe eigenaar. Voor Heinenoord-directeur Arie van den Berg (foto) heeft de overname twee grote voordelen: “We krijgen er volmachten van Zevenwouden en HDI Gerling bij en daarnaast krijgen we 175 nieuwe assurantiekantoren in de boeken. We hopen de band daarmee aan te halen, zodat we meer zaken kunnen gaan doen. Dat is ons ook gelukt bij de overname van TDF in 2009.”
De naam Provide blijft voorlopig nog gehandhaafd; de volmachtportefeuille is goed voor een jaarpremie van zo’n € 7 mln.
Kettlitz Wulfse gaat zich volledig richten op het uitbreiden van de advies- en bemiddelingsactiviteiten; serviceproviding past niet in die strategie.

Reageer op dit artikel