nieuws

VMDeerenberg neemt Provide Advies over

Branche

Provide Advies uit Alphen aan den Rijn is overgenomen door plaatsgenoot VMDeerenberg. De drie medewerkers van Provide zitten vandaag al op hun nieuwe werkplek. Volmachtbedrijf Provide Verzekeringen gaat zelfstandig verder met een nieuwe aandeelhouder.

VMDeerenberg neemt Provide Advies over

Menno van Doorn, oud-directeur van Provide Advies, vindt de verkoop een logische stap. “Het lag erg voor de hand om de krachten te bundelen, gezien de werkwijze en de positie die VMDeerenberg in het Groene Hart inneemt.” Ook koper Herman Broere -directeur VMDeerenberg- is in zijn nopjes. “Voor ons betekent dit een versterking van onze positie in ons werkgebied. Samen staan we sterker.”
Provide Advies beheert de verzekeringen die voorheen rechtstreeks werden ondergebracht bij de Onderlinge Zwammerdam. In 2008 werd deze verzekeraar omgevormd tot Provide Verzekeringen met assurantiemakelaar Kettlitz Wulfse als enig aandeelhouder. Nu Provide Verzekeringen zelfstandig verder gaat, vindt ook hier een wisseling van aandeelhouders plaats. Het belang van Kettlitz Wulfse wordt overgedragen aan Heinenoord Assuradeuren. Beide bedrijven zijn lid van de Noordeloos Groep, een samenwerkingsverband van 11 grote assurantiekantoren. 

Reageer op dit artikel