nieuws

Inschrijving Innovatieprijs 2013 van start

Branche

De inschrijvingsperiode voor de zevende editie van de Generali AM Innovatieprijs is vandaag van start gegaan. De innovatieprijs biedt bedrijven een platform om innovatie in de intermediaire verzekeringsbranche te stimuleren. Intermediaire innovaties dingen mee naar de Innovatieprijs van € 7.500 of de Aanmoedigingsprijs van € 2.500.

Inschrijving Innovatieprijs 2013 van start

Een innovatie hoeft zeker niet groots te zijn. Een kleine verbetering of een andere toepassing van iets wat al bestaat, leidt vaak ook al tot praktische innovaties in de branche. “Relatief eenvoudige en met geringe investeringen te realiseren verbeteringen van (advies)processen, klantcontacten en dienstverlening kunnen hoog scoren. Deze kunnen direct bijdragen aan vertrouwen van de consument en verbetering van het imago van de branche in het algemeen”, aldus Jaap Oudijk, directeur marketing & distributie Generali. De Generali AM Innovatieprijs is exclusief gericht op adviseurs die zich bezig houden met inventarisatie, advisering, bemiddeling en/of beheer van verzekeringen en hypotheken. Toeleverende bedrijven, zoals ICT-leveranciers, zijn uitgesloten van deelname.

Uw innovatie in AM
Adviseurs die met hun innovatie een nominatie in de wacht slepen, worden traditiegetrouw door AM  in de publicitaire spotlights gezet. De winnaars van de Generali AM Innovatieprijs worden bekendgemaakt tijdens de Verzekeringsbranchedag op 19 november in het Beatrixgebouw in Utrecht.

Inschrijven
Inschrijven voor de zevende editie van de Generali AM Innovatieprijs en Scriptieprijs kan tot en met 31 augustus 2013. Op www.generali-am-innovatieprijs.nl staat uitgebreide informatie en het aanmeldingsformulier.

Innovatiedossier
Al zeven jaar organiseert Generali in samenwerking met AM de Generali AM Innovatieprijs. De samenwerking is in 2012 uitgebreid met een Innovatiedossier op AMweb.nl. In dit dossier staat, zoals de naam al doet vermoeden, innovatie centraal. Naast themagerichte nieuwsberichten, weblogs en video’s zijn  hier ook inspirerende beelden, filmpjes en teksten te vinden over de Generali AM Innovatieprijs.

Reageer op dit artikel