nieuws

Genomineerden Scriptieprijs 2012

Branche

De genomineerden zijn drie getalenteerde dames, die alle drie onderzoek deden naar de verbetering van de financiële dienstverlening. De onderwerpen van de scripties lopen sterk uiteen, maar alle studenten kwamen in hun scripties tot waardevolle en inspirerende inzichten voor onze branche. De genomineerden zijn:

Iris Blom, studente Marketing aan de Vrije Universiteit, is genomineerd met haar scriptie Customer Passion, a New Concept in Marketing

Zij onderzocht waarom het ene bedrijf ongemotiveerd lijkt om de klant op de beste manier te bedienen, terwijl het andere bedrijf hierin juist excelleert.

Alina Borovitskaya, studente MSc Finance and Law aan de Duisenburg School of Finance, is genomineerd met haar scriptie Does winning a sustainable award impact financial performance?

Zij onderzocht of het winnen van een ‘sustainable award’ effect heeft op de financiële performance van bedrijven in de financiële sector.

Annemária Vágási, studente WO Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit, is genomineerd met haar scriptie Invloed van rechtskeuze(vrijheid) om het grensoverschrijdende verzekeren binnen de Europese interne markt

Zij onderzocht de invloed van rechtskeuzevrijheid op het grensoverschrijdend verzekeren binnen de Europese interne markt.

Reageer op dit artikel