nieuws

Branche pakt uit met inhakers

Branche

De inhakers op 30 april komen nu goed los in de branche. Zo start Univé een fotowedstrijd waarbij autobezitters een feestelijke foto in kunnen sturen van hun ‘gouden koets’ en is HypotheekCompany op zoek naar naamgenoten van de nieuwe koning.

Branche pakt uit met inhakers

“Heet jouw klant Willem-Alexander (of een afgeleide van zijn naam zoals Willem, Alexander, Alex, Lex) en is de hypotheekaanvraag in de week van de kroning ingediend? Dan maakt jouw klant kans op een geweldige prijs”,  zo laat HypotheekCompany de aangesloten kantoren weten. De prijs bestaat uit een avondje met een koninklijk tintje: twee kaartjes voor Koninklijk theater Carré.
Univé bekroont de leukste goudenkoetsfoto’s met het boek Kokarde van Ruud Spruit over het 200-jarig bestaan van het Koninkrijk der Nederlanden.
Kijk voor meer inhakers in AM 9 (pag. 14 ) van aanstaande vrijdag.

Reageer op dit artikel