nieuws

Avéro helpt toegevoegde waarde te vergroten

Branche

De website dewaardevanadvies.nl van Avéro Achmea is uitgebreid met het onderdeel ‘Vergroot uw waarde’. De verzekeraar hoopt hiermee adviseurs te inspireren om meer uit hun adviesrol te halen.

Avéro helpt toegevoegde waarde te vergroten

Op de website, die nu bijna een half jaar actief is, staan dialoog, interactie en meningen centraal. Daarnaast kunnen adviseurs en vakgenoten via de Marktmeter reageren op spraakmakende stellingen. Naar aanleiding van de feedback die via gebruikers is teruggekomen, heeft Avéro nog meer ruimte gemaakt voor interactie en dialoog. “De website brengt verschillende meningen van intermediairs, klanten en belangenbehartigers samen en wij voegen daar de onze aan toe. We willen graag dat adviseurs hun verhalen en visies met elkaar delen. Geef elkaar een kijkje in elkaars keuken. Daar worden we samen beter van!”, aldus Tamara Pieterse, manager Marketing van Avéro Achmea.

Adviseurs en andere geïnteresseerden kunnen via het platform tevens het onderzoek naar de waarde van advies gratis aanvragen. Hierin staan inzichten van klanten en adviseurs over wat de waarde van advies voor hen betekent.

Reageer op dit artikel