nieuws

Achmea-top legt eed of belofte af

Branche

De bestuurlijke top van Achmea heeft vandaag de eed of belofte afgelegd, die hen werd afgenomen door Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur Achmea. Het topmanagement belooft hiermee dat ze in hun functie naar eer en geweten zullen handelen en altijd op zullen komen voor de belangen van hun klanten.

Achmea-top legt eed of belofte af

In Nederland is de eed of belofte sinds 1 januari 2013 verplicht voor beleidsbepalers en commissarissen van financiële instellingen, zoals banken en verzekeraars. Van Duin: “Hoewel ik fatsoenlijk handelen vanzelfsprekend vind, zie ik de eed of belofte als een nuttige en gerechtvaardigde maatregel die een bijdrage zal leveren aan het herstel van het vertrouwen in de financiële sector.”

Reageer op dit artikel