nieuws

Volmacht Roland voor Nedasco

Branche

Volmacht Roland voor Nedasco

Serviceprovider Nedasco heeft een volmacht van rechtsbijstandsverzekeraar Roland gekregen. Hierdoor breidt Nedasco haar assortiment uit met drie zakelijke rechtsbijstandsverzekeringen: voor evenementen, voor medici en paramedici en een strafrechtsbijstandsverzekering voor de zakelijke markt.

De verzekeringen zijn toegevoegd aan het Nedasco Voordeel Paket Bedrijven waarbinnen de adviseur bedrijfsmatige schadeverzekeringen van 17 verschillende maatschappijen met elkaar kan combineren. Rechtsbijstandverzekeraar Roland concentreert zich op de zakelijke markt en biedt daarbij een volledig vrije advocaatkeuze. Ook is er een juridische servicedesk waarop de verzekerde een beroep kan doen, mocht hij hulp nodig hebben bij het vinden van de meest geschikte advocaat.

Reageer op dit artikel