nieuws

Kantoorhouders RegioBank leggen samen eed af

Branche

VEZIS, de vereniging van Regio Bank-kantoren, organiseert een collectieve eedaflegging voor haar leden. Op dinsdag 26 maart zullen ruim honderd leden de eed of belofte afleggen.

Kantoorhouders RegioBank leggen samen eed af

RegioBank, de intermediaire bankformule van SNS Reaal, telt zo’n 550 aangesloten kantoren. Op 26 maart krijgen tijdens de Algemene Ledenvergadering de kantoorhouders de kans om gezamenlijk te zweren of te beloven dat zij het klantbelang centraal zullen stellen. “RegioBank is de eerste bancaire organisatie waar zelfstandig financieel dienstverleners collectief de eed/belofte kunnen afleggen”, stelt VEZIS.
Vóór 31 december 2013 moeten alle beleidsbepalers van financiële ondernemingen aan deze verplichting voldoen. Afdiz organiseerde begin dit jaar de eerste collectieve eedaflegging, tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst deden daar 477 leden aan mee.

Reageer op dit artikel