nieuws

Delta Lloyd ook bij Rio 2016 hoofdsponsor Watersportverbond

Branche

Delta Lloyd blijft tot en met de olympische spelen van Rio de Janeiro in 2016 de exclusieve partner van het Watersportverbond en hoofdsponsor van de Delta Lloyd Kernploeg. De verzekeraar en het Watersportverbond hebben daarvoor een nieuwe sponsorovereenkomst voor vier jaar getekend.

Delta Lloyd ook bij Rio 2016 hoofdsponsor Watersportverbond

“Als grootste watersportverzekeraar van Nederland willen wij een echte partner zijn van de Nederlandse watersport”, aldus Paul Medendorp, lid van de raad van bestuur bij Delta Lloyd. Door het uitbreiden van onze sponsorafspraken en door ons weer voor vier jaar te committeren willen wij laten zien dat wij niet alleen onze klanten maar ook de zeilsport zekerheid op lange termijn bieden”.

Reageer op dit artikel