nieuws

Voogd & Voogd bemiddelt bij overname portefeuille

Branche

Voogd & Voogd biedt relaties die hun portefeuille willen verkopen voortaan de mogelijkheid om deze binnen de bij het bedrijf aangesloten groep bemiddelaars aan te bieden. Met het aanbieden van deze nieuwe dienst wil de serviceprovider bemiddelaars helpen met het versterken van hun marktpositie. “Wij onderstrepen daarmee tegelijkertijd het belang dat eindklanten hebben bij het goed functioneren van de intermediaire distributie”, aldus bestuursvoorzitter Bas de Voogd

Voogd & Voogd bemiddelt bij overname portefeuille

Volgens de serviceprovider uit Middelharnis is het zowel voor de verkopende als kopende partij niet eenvoudig om de juiste businesspartner te vinden en alles volgens de regels te laten verlopen. “In het verleden hebben wij incidenteel bemiddelaars geholpen om hun schadeportefeuille te verkopen”, vertelt Bas de Voogd.  “Het afgelopen jaar hebben wij zowel vraag als aanbod zien toenemen. Onze relatiebeheerders kennen niet alleen hun klanten en hun portefeuille, maar ook de markt. Eén plus één is dan al snel twee.”
De bemiddeling van Voogd & Voogd beperkt zich tot het bij elkaar brengen van partijen. Bij de verkoop van een portefeuille speelt de provider verder geen rol. Wel kunnen beide partijen gebruik maken van een online kennisbank met speciaal voor portefeuilleoverdracht ontwikkelde formulieren en modelcontracten.

 

Reageer op dit artikel