nieuws

Veldsink Groep groeit verder

Branche

De Veldsink Adviesgroep heeft Vermeulen Financieel Advies en Verzekeringen uit in Veldhoven overgenomen. Het bedrijf is samengevoegd met de reeds bestaande vestiging van Veldsink in Veldhoven. De groep heeft ook een participatie genomen in Lodewijks – van Ginneken Assurantiegroep uit Sprundel waardoor Veldsink nu 10 vestigingen in Brabant en Zeeland telt.

Veldsink Groep groeit verder

Door de samenvoeging van Vermeulen bij het bestaande kantoor bedient Veldsink vanuit Veldhoven nu ruim 3.500 relaties met 11.000 polissen. In Sprundel worden de activiteiten voortgezet onder de naam Veldsink – Lodewijks van Ginneken, samen met het Regiobank-agentschap en met ondersteuning van de hoofdvestiging in Nuenen en het machtbedrijf VCN, ook onderdeel van de Groep. Het kantoor bedient 2.200 relaties met 7.000 polissen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bancaire producten.
Veldsink Groep behoort tot de top 30 van de Nederlandse intermediairbedrijven. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterkte groei doorgemaakt waarbij de focus ligt op gezonde regiokantoren van voldoende omvang. Vorig jaar nog nam de groep assurantiekantoren in Breda en Zevenbergen over.
 

Reageer op dit artikel