nieuws

Van Keulen ook weg bij Mediq

Branche

Van Keulen ook weg bij Mediq

Oud-SNS Reaal-topman Sjoerd van Keulen legt ook zijn functie als voorzitter van de raad van commissarissen (rvc) bij apotheekketen Mediq neer. Afgelopen weekend trad Van Keulen al af als voorzitter van Holland Financial Centre, lid van de rvc van pensioenuitvoerder APG, boegbeeld van het topsectorenbeleid en vicevoorzitter van het regieorgaan internationale acquisitie & vestigingsklimaat. Van Keulen ligt op dit moment stevig onder vuur vanwege zijn rol bij de funeste aankoop van vastgoedbedrijf Property Finance in 2006 door SNS Reaal.

Van Keulen heeft de recente publiciteit rondom zijn persoon aangegeven als reden voor zijn vertrek bij Mediq. De apotheekketen stelt met Van Keulen een “toegewijde voorzitter” te verliezen.  Sjoerd van Keulen trad aan als commissaris bij Mediq in april 2010; een half jaar later werd hij benoemt tot voorzitter van de rvc .

Reageer op dit artikel