nieuws

Samen op weg naar BGFO 3 publicatie: Vakbekwaamheid

Branche

Samen op weg naar BGFO 3 publicatie: Vakbekwaamheid

De nieuwe eisen op het gebied van vakbekwaamheid zullen gevolgen hebben voor elke adviseur en aanbieder van financiële producten. Vooral voor ondernemers die eigen medewerkers hebben, is het belangrijk om, waar dat nodig is, medewerkers te stimuleren tijdig te starten met het volgen van aanvullende opleidingen. Maar ook om als werkgever van het begin af aan in het personeelsdossier van elke medewerker gedetailleerd vast te leggen welke afspraken op welk moment zijn gemaakt. In deze aflevering van de serie Samen op weg naar BGFO 3, wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste veranderingen in het stelsel van vakbekwaamheid.

 
Download de whitepaper

Reageer op dit artikel