nieuws

OHRA en NN strooien met goede doelen euro’s

Branche

Nationale-Nederlanden doneert € 2.500 voor een schoonmaakbeurt van het standbeeld van Willem van Oranje op Het Plein in Den Haag. OHRA maakt de Dierenbescherming blij met een cheque van € 7.000.

OHRA en NN strooien met goede doelen euro’s

De donatie van NN vormt het startsein voor de actie ‘Alles en iedereen verdient een mooie oude dag’. Iedereen kan zijn geliefde object of monument (van oude boom tot het geliefde bankje in het park) voordragen via de Facebookpagina van NN. De verzekeraar zal dit jaar uit de inzendingen twee objecten kiezen en deze ‘de aandacht en erkenning geven die ze verdienen’. Bijvoorbeeld met een traktatie, een onderhoudsbeurt of een financiële donatie.
Raad de Baas
Het initiatief ‘Meet your Match’ van de Dierenbescherming krijgt van OHRA een donatie van € 7.000. Dit bedrag is bij elkaar gebracht door ruim 1.100 dierenliefhebbers. Zij zijn polishouder van een huisdierenverzekering of deden mee aan het Facebook-spel van de verzekeraar ‘Raad de Baas’. Met het Meet your Match programma vindt de dierenbescherming de juiste baas bij het juiste dier. In de kattenkamer van het dierenasiel in Krimpen aan de IJssel ontving directeur Frank Kales van de Dierenbescherming de cheque uit handen van Koen van Tankeren (OHRA)
 

Reageer op dit artikel