nieuws

Noordelijke verzekeringsbedrijven verder als Noorderlinge

Branche

Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen, Zevenwouden Verzekeringen en Fries Volmacht gaan samen verder onder de naam Noorderlinge. Medio 2013 moet het fusiebedrijf operationeel zijn vanuit Leeuwarden.

Noordelijke verzekeringsbedrijven verder als Noorderlinge

Vorige maand kondigden de drie partijen al hun samengaan aan. Met de keuze voor elkaar willen de drie partijen de ontwikkeling van afbladderende samenwerking tussen verzekeraars en  intermediair keren. “Door als organisatie en intermediair naast elkaar te staan, kunnen we elkaar helpen en versterken”, aldus Noorderlinge. Het nieuwe bedrijf positioneert zich nadrukkelijk als een serviceorganisatie die de gemeenschappelijke belangen van verzekeraar, intermediair en de klanten van het intermediair behartigt.  De buitendienst krijgt volgens commerciele man Wim Joustra een belangrijker rol dan de afgelopen jaren. “Eigenlijk weer meer zoals het vroeger was (…) Elkaar kennen en weten wat er speelt, zodat je mee kunt denken en toegevoegde waarde kunt bieden.”

Reageer op dit artikel