nieuws

Nieuwe site voor werving commercieel personeel

Branche

Menno Luiten, voorheen onder meer werkzaam bij Sparck en FDC, is van start gegaan met FinanceLab, een site die zich richt op de werving van marketing- en salespersoneel.

Nieuwe site voor werving commercieel personeel

“Ingegeven door economische omstandigheden krimpen veel organisaties hun commerciële afdelingen in. Bedrijven in de financiële sector grijpen de economische malaise aan om te saneren, maar ook om kwaliteitsverbeteringen binnen de groep marketing- en salespersoneel door te voeren.” FinanceLab weet volgens Luiten “werkelijk commercieel talent” in contact te brengen met opdrachtgevers doordat de personeelswervers zelf commerciële ervaring hebben in de branche.
Op de website kunnen commerciële vakmensen met hun LinkedIn-profiel solliciteren op vacatures. “Een ingenieus algoritme bepaalt vervolgens de kans dat iemand past. Met deze personen treden wij in contact zodat wij op deze unieke manier snel in contact komen met commercieel talent. Na een uitgebreide intake zetten wij de best passende kandidaten aan tafel bij bedrijven in de financiële sector”, zegt Luiten.

Reageer op dit artikel