nieuws

Magnusson vice-voorzitter Insurance Europe

Branche

Magnusson vice-voorzitter Insurance Europe

De Zweed Torbjörn Magnusson is verkozen tot vice-voorzitter van Insurance Europe. Magnusson wordt bij de koepel van 34 nationale verzekeringsbrancheorganisaties de rechterhand van voorzitter Sergio Balbinot, wiens termijn in 2014 afloopt.

Magnusson is in het dagelijks leven bestuursvoorzitter van If P&C Insurance,  een Zweedse verzekeraar met meer dan 3,6 mln klanten in Scandinavië, de Baltische staten en Rusland. Hij werkte eerder als actuaris bij Skandia International en in een zelfde functie bij Mercantile & General Re in Londen. Als bestuurslid van Insurance Sweden (de Zweedse brancheorganisatie) maakt hij als sinds juni 2010 deel uit van het strategisch overleg bij Insurance Europe. 

Reageer op dit artikel