nieuws

Kluwer FinanciëlePlanningPlus

Branche

nl/financiele-planning/partners/kluwer-financieleplanningplus” target=”_self”>Kluwer FinanciëlePlanningPlus Kluwer FinanciëlePlanningPlus is een online totaaloplossing die gericht is op adviseurs op het gebied van financiële planning. Alle relevante informatie is afkomstig uit vertrouwde Kluwer-uitgaven. Ook vindt u alle relevante wet- en regelgeving inclusief jurisprudentie in Kluwer FinanciëlePlanningPlus. Dat is uniek. En nieuw is dat al deze informatie onderling gekoppeld is. Dus u heeft gemakkelijk en snel de juiste informatie beschikbaar. Meer lezen

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.