nieuws

JV Impuls stoot personeelsdiensten af

Branche

Advies- en trainingsbureau JV Impuls uit Nijkerk draagt haar activiteiten met betrekking tot werving & selectie en detachering over aan branchegenoot FTE-Schade uit Utrecht. Het Nijkerkse bedrijf wil zich volledig gaan toeleggen op de professionalisering van het volmachtkanaal. FTE-Schade versterkt met de werving & selectietak van JV Impuls de ingezette koers op volmacht en claims.

JV Impuls stoot personeelsdiensten af

FTE Schade is onderdeel van de FTE groep die kennis en capaciteit levert binnen Leven, Pensioen en Schade. JV Impuls is een advies- en trainingsbureau dat werkzaam is in de intermediaire- en volmachtdistributie van het verzekeringsbedrijf.  Volgens JV Impuls-oprichter Jan van de Veen is de volmachtmarkt flink in beweging waardoor het volgens hem  noodzakelijk wordt om meer focus aan te brengen. “In mijn visie is werving en selectie en detachering veel meer dan het ‘schuiven’ van CV’s. Naast kennis van de diverse volmachtfuncties is het belangrijk dat er een goede match is tussen de opdrachtgever en de kandidaat. Dat is bij FTE-Schade in goede handen”, aldus Van de Veen. JV Impuls blijft binnen het volmachtkanaal actief met advisering, interim management, portefeuillemanagement en training.
 
 

Reageer op dit artikel