nieuws

Genootschap voor G.O.E.D. Advies ter ziele

Branche

Meetingpoint stopt met het in oktober 2011 geïntroduceerde Genootschap voor G.O.E.D. Advies. Hiermee verdwijnt ook de mogelijkheid voor advieskantoren om gebruik te maken van de gratis commercial van het Genootschap.

Genootschap voor G.O.E.D. Advies ter ziele

Het Genootschap presenteerde zich bij de oprichting als een nieuw initiatief om “de zo noodzakelijke imagoverbetering van de branche en de wederopstanding van het intermediair” gestalte te geven. Een van de middelen die daarvoor wordt ingezet, is een door ieder kantoor te personaliseren commercial. Meer dan 500 adviseurs hebben hier inmiddels gebruik van gemaakt. Adviseurs die nog geen eigen commercial hebben gemaakt, krijgen hiervoor nog de mogelijkheid tot en met 31 maart 2013.
Het online transactieplatform focust dit jaar op de uitbreiding en ontwikkeling van het vernieuwde platform mp4all. “Hiervoor dienen alle nevenactiviteiten gestaakt te worden en daar valt helaas ook het Genootschap onder”, aldus Jan Lindeboom, commercieel directeur bij Meetingpoint.
 

Reageer op dit artikel