nieuws

Delta Lloyd breidt informatieverstrekking over provisieverbod uit

Branche

Delta Lloyd heeft nieuwe informatie over het provisieverbod toegevoegd aan haar Now App voor consumenten en het online platform Adviseursplaza voor adviseurs. De verzekeraar stelt hiermee de adviseur en de consument te willen helpen met de overgang naar een provisieloze wereld.

Delta Lloyd breidt informatieverstrekking over provisieverbod uit

De Now App, een jaar geleden geïntroduceerd, bevat nu ook kritische vragen en antwoorden over het provisieverbod zoals ‘Ga ik minder premie betalen?’  of  ‘Krijg ik meer rente voor producten waarvoor sinds 1 januari 2013 geen provisie mag worden betaald?’. Daarnaast bevat de App ook andere kritische vragen en antwoorden over hypotheken, verzekeringen, pensioenen en beleggen.
Op Adviseursplaza is een nieuwe serie columns gestart met BN’ers over hun kijk op financieel adviseurs en het provisieverbod. Daarnaast kunnen tussenpersonen er terecht voor onder meer het laatste nieuws over de gevolgen van het provisieverbod,  ervaringen en do’s & don’ts van adviseurs die werken op fee-basis. Maandelijks worden gemiddeld 4.000 pagina’s bekeken.  

Reageer op dit artikel