nieuws

CDFD publiceert actualiteiten nieuwe PE-cyclus

Branche

Nieuwe onderwerpen die in de volgende PE-periode (1 januari 2014-1 juli 2015) aan bod komen, staan vanaf vandaag op de website van het CDFD.

CDFD publiceert actualiteiten nieuwe PE-cyclus

Kandidaten moeten in de volgende cyclus onder meer bekend zijn met de inducementnorm directe beloning, verplichte (passieve) transparantie bij schade, bonusverbod bij schade, vakbekwaamheid, de eed of belofte, nieuw model dvd, etcetera. Uiteraard zijn er ook veel vakinhoudelijke wijzigingen die bekend moeten zijn.
De commissie Eind- en Toetstermen van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening adviseert periodiek over actuele onderwerpen die in de nieuwe PE-cyclus aan bod moeten komen. Op basis daarvan legt het CDFD de toetstermen voor de nieuwe PE-periode aan Financiën voor. In mei/juni wordt een volgend geactualiseerd overzicht gepubliceerd.
“Natuurlijk kan de definitieve publicatie eind 2013 afwijken van de actualiteiten zoals ze nu gepubliceerd zijn”, aldus het CDFD. Wie aanvullingen of opmerkingen heeft, kan reageren.

Reageer op dit artikel