nieuws

Oud-directeuren Nova Dia nemen Risk ReFlex over

Branche

Jan Schrijver en Martin Hesselberth, beide oud-directeur en oud-aandeelhouder van Nova Dia, stappen opnieuw in de detachering. Met hun holding FlexForum hebben zij een meerderheidsbelang (75%) genomen in Risk ReFlex, een in 2008 door Risk Verzekeringen opgericht detacheringsbedrijf en werving- en selectiebureau voor de verzekeringsbranche.

Oud-directeuren Nova Dia nemen Risk ReFlex over

Risk Verzekeringen, een serviceprovider met 20 volmachten en meer dan 100 agentschappen, wil zich volledig op haar kernactiviteiten gaan richten en blijft voor een kwart eigenaar. Schrijver: “De focus van Risk Verzekeringen lag de laatste jaren niet op het detacheringsbedrijf.” Dat blijkt: op dit moment staat er slechts één gedetacheerde medewerker in de boeken van Risk ReFlex.  Schrijver: “Voorheen had het bedrijf wat meer omvang. Wij profiteren vooral van de goede naam, de klantendatabase en het bestaande systeem om klanten, kandidaten en vacatures te koppelen.”

Concurrentie
Onder de nieuwe naam ReFlex Personeel willen Schrijver en Hesselberth de concurrentie met bestaande detacheerders aangaan. “Verzekeraars en andere financiële instellingen kiezen vaker voor een kleinere vaste kern van medewerkers met daaromheen een flexibele schil aan gekwalificeerde professionals. Als we binnen nu en een jaar twintig mensen hebben gedetacheerd ben ik erg tevreden”, aldus Schrijver die in juni 2012 bij Nova Dia vertrok na er tien jaar directeur te zijn geweest.

Reageer op dit artikel