nieuws

Domeinnamen uit boedel DSB Bank onder de hamer

Branche

De domeinnamen uit de boedel van de failliete DSB Bank liggen tot en met maart onder de hamer. Het Duitse online handelsplatform Sedo veilt in drie brokken meer dan 1.000 webadressen waaronder leen.eu, stadion.nl en museum.eu. De opbrengst komt ten goede van de boedel waaruit de schuldeisers van het imperium van Dirk Scheringa betaald moeten worden.

Domeinnamen uit boedel DSB Bank onder de hamer

De eerste veiling start op donderdag 31 januari en eindigt 7 dagen later. In deze veiling worden voornamelijk domeinnamen uit de categorieën ‘krediet’, ‘hypotheek’ en ‘sparen’ geveild.In de veiling van 7 tot en met 14 maart worden domeinen uit de categorieën ‘bank’ en ‘lening’ geveild. Van 14 tot en met 21 maart liggen diverse domeinnamen zonder startprijs onder de hamer.
Uit eerdere verkopen van veilinghuis Sedo blijkt dat financiële domeinnamen zeer waardevol zijn. Zo verkocht Sedo de domeinnaam kredit.com voor € 220.000 en kredit.de werd voor € 892.500 verkocht. Loans.com bracht eerder liefst € 3 mln op, het minder courante mortgage.net toch nog $ 149.000.

Reageer op dit artikel