nieuws

Diks Verzekeringen gaat mobiel

Branche

Diks Verzekeringen heeft een mobiele website gelanceerd. Klanten van de tussenpersoon uit IJsselstein kunnen met hun smartphone op mobiel.diks.nl een verzekering afsluiten. Het bedrijf is daarmee naar eigen zeggen een van de eerste aanbieders in Nederland die verzekeren via de smartphone mogelijk maken.

Diks Verzekeringen gaat mobiel

“Als bedrijf kun je niet zonder een goed werkende website voor een smartphone”, stelt Marc Diks, directeur van het gelijknamige assurantiebedrijf. “We zien namelijk een verdrievoudiging van het gebruik van smartphones op onze website. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat dit gebruik verder zal toenemen.” Diks heeft in eigen beheer de desktopwebsite omgevormd tot een mobiele website waarop klanten niet aleen een verzekering af kunnen sluiten, maar ook premies vergelijken, een schade melden, wijzigingen doorgeven of informatie opzoeken. Het bedrijf streeft ernaar om in 2013 alle producten smartphone-proof aan te kunnen bieden.

Reageer op dit artikel