nieuws

Bijna 500 Adfiz-leden leggen eed af

Branche

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Adfiz hebben donderdag 477 leden van de intermediairvereniging collectief de beroepseed afgelegd. “Een erkenning van het maatschappelijk gewicht dat gegeven moet worden aan uw werk. Zoals dat ook het geval is bij politici, artsen en notarissen”, aldus voorzitter Loek Hermans.

Bijna 500 Adfiz-leden leggen eed af

Circa de helft van de eedafleggers koos ervoor dat te doen in de vorm van een belofte. “Door dit hier zo massaal te doen geeft u een statement af dat vertrouwen uitstraalt”, zei Hermans, die de tekst van de eed of belofte dicteerde. “Vertrouwen in uw eigen professionaliteit en klantgerichtheid. Niet voor niets vertelden veel leden mij het een eer te vinden de eed hier en op deze manier te mogen afleggen. Dit geeft ook vertrouwen voor de klant.”

Reageer op dit artikel