nieuws

ASR en Adfiz praten over samenwerkingsovereenkomst

Branche

ASR heeft met Adfiz een gesprek gehad over de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst die de maatschappij aan het intermediair heeft voorgelegd. Heikel punt daarin is de nieuwe bepaling dat een adviseur niet zonder toestemming van ASR portefeuilledelen mag verpanden aan een derde partij.

ASR en Adfiz praten over samenwerkingsovereenkomst

Over de inhoud van het overleg doet ASR geen mededelingen. “Naar aanleiding van kritiek die Adfiz had op onze aanpassingen, hebben we een afspraak gepland. Binnenkort volgt een tweede gesprek.” Adfiz-woordvoerder Joerie van Looij bevestigt dat er gesproken is. “Het ging over een aantal financiële zaken in die samenwerkingsovereenkomst.”
De gewijzigde samenwerkingsovereenkomst moet per 1 maart gaan gelden. Zonder verpandingsmogelijkheid worden de financieringsopties bij aan- en verkoop van portefeuilles ernstig beperkt, zo is de algemene verwachting.

 
 

Reageer op dit artikel