nieuws

Achmea verlaat Agis-pand in Amersfoort

Branche

Achmea verlaat Agis-pand in Amersfoort

Het huurcontract van de Achmea-locatie in Amersfoort is opgezegd. Hierdoor zal het merendeel van de medewerkers op die locatie voor 15 maart 2015 verhuizen naar Leusden.

Het huurpand in Amersfoort betreft het voormalige -toen nog- hagelnieuwe hoofdkantoor van Agis Zorgverzekeringen, dat door het Achmea-concern in 2007 werd overgenomen. Sinds de overname van Agis zijn in het pand nabij NS-station Amersfoort diverse merken van Achmea vertegenwoordigd, waaronder Avéro, Zilveren Kruis en Agis. De concentratie in Leusden vindt plaats in het oude hoofdkantoor van Levob. Deze verzekeraar werd in 2004 aan de Achmea-vloot toegevoegd. De verhuizing past binnen het in 2006 aangekondigde locatiebeleid en het streven van Achmea om leegstand op (koop)locaties terug te dringen.

 

Reageer op dit artikel