nieuws

Talent&Pro lijft detacheerder bankwezen in

Branche

Talent&Pro heeft detacheerder Match and More uit Vught overgenomen. De portefeuille van Match and More omvat meer dan tweehonderd financieel specialisten die bij de Rabobank gedetacheerd zijn. Met de overname groeit het aantal medewerkers van Talent & Pro naar zeshonderd en de omzet komt op ruim € 50 mln per jaar.

Talent&Pro lijft detacheerder bankwezen in

Talent&Pro zegt met de overname haar positie als detacheerder in de financiële branche verder te willen versterken. Vorig jaar lijfde het bedrijf de failliete pensioendetacheerder Numerando al in, waarmee het aantal werknemers groeide tot totaal ruim vierhonderd. “Met onze business-units Actuarieel, Verzekeringen en Pensioen & Leven hebben we al een sterke positie opgebouwd bij onze opdrachtgevers. Met het acquireren van Match and More halen we een prachtig merk binnen, waarmee we hetzelfde kunnen bewerkstelligen met de business-unit Bancair”, verklaart Edwin van den Elst, directielid van Talent&Pro. Match and More Detachering blijft onder eigen label opereren en wordt gehuisvest in het hoofdkantoor in Leudsden. De opleidingstak valt niet onder de overname en wordt  zelfstandig voortgezet vanuit de locatie in Vught,  onder aanvoering van eigenaar en directeur Cyril de Weerdt. 
De overname wordt gefinancierd vanuit Talent&Pro en de Hoge Dennen; de  investeringmaatschappij die in mei een belang van 51% heeft genomen in de detacheerder. ‘’De steun van de Hoge Dennen, is cruciaal geweest om deze volgende stap in onze groeiambities te realiseren. Groei die nodig is om onze klanten optimaal te bedienen”, aldus Emile Bezemer, algemeen directeur van Talent&Pro. Volgens hem zijn verdere acquisities niet uitgesloten.
 

Reageer op dit artikel