nieuws

Nedasco verbetert provinciale regeling

Branche

Per 1 januari 2013 verbetert serviceprovider Nedasco de kostenregeling voor provinciale producten. In plaats van 50% van de provisie is de assurantieadviseur vanaf 1 januari nog maar een bedrag tussen de € 0,50 en € 0,90 per polis per maand verschuldigd. De tariefaanpassing was eerder al bij de aangesloten adviseurs aangekondigd en heeft volgens de serviceprovider al geleid tot een forse stijging van het aantal ondergebrachte provinciale polissen.

Nedasco verbetert provinciale regeling

“Dit is een belangrijke stap in ons streven om intensiever met de 1.200 aangesloten adviseurs samen te werken”, aldus Nedasco-directeur Tim Schoonbergen. “Onze tussenpersonen gaven aan dat de kosten van provinciale polissen een belemmering vormden om 100% zaken met ons te doen en daar hebben we iets aan gedaan. We zijn nu, naast één van de grootste volmachtserviceproviders, in een klap ook één van de voordeligste postenbanken geworden.”
Via extranet kan de adviseur niet alleen de polissen inzien, maar ziet hij ook in een overzicht de volmacht en provinciale polissen per klant.
 

Reageer op dit artikel