nieuws

Figlo voegt Advisa aan platform toe

Branche

Softwarebedrijf Figlo voegt per 1 januari alle hypotheekmodules van de MoneyView-productlijn Advisa aan haar platform toe. Door de toevoeging moet de onafhankelijke adviseur beter kunnen inspelen op de komst van BGFO 3 en de “prijzenslag bij banken op productadvies” die MoneyView en Figlo daaropvolgend verwachten. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Figlo voegt Advisa aan platform toe

Figlo en MoneyView werken al ruim 12 jaar samen bij het ondersteunen van het intermediair bij het opstellen en onderbouwen van financieel advies voor de consument. Licentiehouders van Figlo konden al beschikken over alle vergelijkingsmodules van het productberekeningsprogramma AeQuote van MoneyView.
Bij AeQuote ligt de nadruk op premievergelijkingen; met  Advisa kan het intermediair zijn advies onderbouwen op basis van productvoorwaarden met behulp van de MoneyView ProductRating, het ratingsysteem voor de kwaliteit van financiële producten.

Reageer op dit artikel