nieuws

De Goudse benoemt Marcel Moons tot directeur Zakelijk

Branche

Marcel Moons is toegetreden tot de directie Zakelijk van De Goudse. Hij is afkomstig van ING, waar hij onder andere lid was van het directieteam van Nationale-Nederlanden Zakelijk. Daarbinnen was hij tevens verantwoordelijk voor Movir.

De Goudse benoemt Marcel Moons tot directeur Zakelijk

Moons wordt voorzitter van het directieteam Zakelijk, dat naast hem bestaat uit Bernardo Walta. Hij volgt Hans Gerritsen op, die deze functie op interim-basis vervulde.
Michel Lamie, bestuursvoorzitter van De Goudse, noemt de positie van directeur Zakelijk ‘cruciaal’. “Marcel heeft een  ruime ervaring binnen de branche,  de doelgroep en het type verzekeringsoplossingen dat wij voeren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Marcel met zijn grote kennis en ervaring een belangrijke verdere impuls zal geven aan onze activiteiten op de zakelijke markt.”

Reageer op dit artikel