nieuws

Bespaarhuis neemt Burgland Finance over

Branche

Het Goudse intermediairbedrijf Bespaarhuis neemt per 1 januari de portefeuille en medewerkers van Burgland Finance (Stolwijk) over. De vijf Burgland-werknemers verhuizen naar Gouda.

Bespaarhuis neemt Burgland Finance over

De portefeuille van Burgland Finance bevat circa 600 mkb-klanten; de nadruk ligt op risicomanagement en pensioen- en inkomensconsultancy. Met deze overname komt het totaal aantal werknemers van Bespaarhuis op twaalf.
De Burgland Groep, actief in vastgoedbeleggingen, projectontwikkeling en makelaardij, heeft vanwege de strengere wet- en regelgeving rondom vakbekwaamheid en het beloningsmodel besloten tot de verkoop. “Omdat Burgland Groep vanuit strategisch oogpunt zich vooral wil focussen op het huisvestingsproces, past deze verkoop prima binnen de genoemde strategie.”

Reageer op dit artikel