nieuws

Adfiz organiseert collectief afleggen beroepseed

Branche

Adfiz biedt de leden op 10 januari de gelegenheid om in de Grote Kerk in Den Haag gezamenlijk de beroepseed voor financiële dienstverleners af te leggen.

Adfiz organiseert collectief afleggen beroepseed

De intermediairorganisatie houdt dan haar traditionele nieuwjaarbijeenkomst, waar ook minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem acte de presence zal geven. In zijn aanwezigheid kan collectief de nieuwe beroepseed worden afgelegd. Die moet wel voorafgaand daaraan zijn ondertekend. “Wij vinden het een goede manier om dit bijzondere jaar in te luiden”, zegt woordvoerder Joerie van Looij. “En het is een goed signaal voor de rest van Nederland.” Volgens hem is vorige week tijdens de ledenvergadering enthousiast op het plan gereageerd.
De beroepseed zal in twee groepen worden afgelegd: één voor beleidsbepalers en één voor commissarissen. Bij Adfiz zijn circa 1.100 leden aangesloten.
 

Reageer op dit artikel